Freijan putiikki on pieni nettikauppa, joka keväällä täyttää kaksi vuotta. Korujen ja muiden tuotteiden takana on äiti ja tytär, jotka molemmat tykkäävät tehdä käsillään kaikkea kivaa. Kummallekin tämä on harrastus, joka on vienyt meidät täysin mukanaan.

Kaupassa on myytävänä käsintehtyjä koruja, kortteja, pussukoita, unimaskeja, avaimenperiä ym. pientä.  Kaikki tuotteet ovat itse valmistettuja ja suunniteltuja. Korut ovat yksittäiskappaleita, joistakin voi olla samaa mallia eri väreissä.

Korujen materiaaleina käytetään pääasiassa hopeaa, korukiviä, makeanvedenhelmiä ja lasihelmiä. Hopean maailmanmarkkinahinnan huiman nousun vuoksi käytämme myös hopeoituja korunosia sekä kuparia ja pronssia. Tärkeintä materiaaleissa on niiden laadukkuus ja kestävyys. Hopeakorut on leimattu jalokivilainsäädännön mukaisesti nimi- ja pitoisuusleimoilla.

Täällä esitellään Freijan putiikin uutuuksia ja kerrotaan tuotteista tarkemmin. Lisäksi suunnitelmissa on kuukausittain vaihtuvat teemat, joista myös täällä kerrotaan etukäteen. Tulossa on tarjouksia ja ehkä muutama yllätyskin. Uusia tuoteryhmiä on myös kevään aikana tulossa. Toivomme saavamme myös kommentteja ja otamme vastaan myös kaikenlaisia uudistus- ja parannusehdotuksia.